Optimismen lenge vare – Her er en oversikt over årets plan:

Oppmøte Dombås (omegn)

Dag 1:

Total lengde ca 18 mil. 

Turen går først til Trollstigen [ca 11 mil]. Etter at noen av oss har kjent på høydeskrekken [kommer fremdeles ikke over hvor mange spissflygere som har det] går turen mot Valldal [ca 3.5 mil] hvor vi tar ferge til Eidsdal. Før fergeleie sikter vi på et stopp eller lunsj ved Gudbrandsjuvet cafe (går gjetord om jettegrytene på plassen). 

Turen videre går over fjellet til Geiranger [ca 3.5 mil] og til Westerås gård [https://www.hanen.no/bedrift/625 https://www.facebook.com/WesteraasGard ] .

Her har vi booket overnatting for 25 Vipers med middag og lokale til årsmøte! Kommer tilbake med detaljer rundt meny mm.

Dag 2

Total lengde ca 20 mil

Starter med å kjøre opp på Dalsnibba. Deretter går turen over Strynefjellet via Skjåk til Vågåmo og til Lemonsjøen for lunsj. Deretter går turen via Ringebu og opp på Venabufjellet. Overnatting i området Spidsbergseter resort
Lokasjon ikke låst.

Dag 3

Total lengde ca 16-18 mil avhengig av rutevalg.

Venabufjellet via Folldal (hvis ikke mye telehiv) ned til Alvdal og Aukrust museet for lunsj/stopp. Det blir stopp på Tolga hvor det er mulig for de som ønsker å kjøre aktivt på grus vil kunne ta en rute over Dalsbygda og enten kjøre inn på riksveien ved Os – eller fortsette å kjøre grus helt frem til Røros.  

Ser for oss at vi får arrangert gruve-sightseeing mm.

Lokasjon i Røros ikke låst.

Dag 4 Avreise etter eget ønske

Alternativt kan de som ønsker å kjøre litt mer henge seg på en eller flere av rutene til https://www.roroshotell.no/hubriding/. Rutene er under utarbeidelse og deler av forslaget vil de som har valgt å kjøre grusveien fra Tolga allerede ha kjørt.